Ads 468x60px

Altın 1.280$’ı Aşarsa Bu Haberi Okuyun

RBC Capital Markets Global Futures firmasında müdür yardımcısı ve kıymetli metal strateji uzmanı olarak görev yapan George Gero, yatırım fonlarının porföylerinde bulunan altın miktarının düşük olduğunu, fiyatın yükselmesi durumunda bunun değişebileceğini bildirdi. New York Emtia Borsası’nın Comex bölümünde el değiştiren Nisan vadeli altın sözleşmelerindeki 2014 zirve fiyatının 1.280,10$ olduğuna dikkat çeken Gero, bu fiyatın aşılması durumunda portföy yöneticilerinin altına yönelme ihtimalinin yüksek olduğunu savunuyor.

Şu ana kadar görülen rallilerin genellikle kısa pozisyon kapatmaya yönelik olduğunu savunan Gero, fiyatın daha yüksek seviyelere ulaşabilmesi için yeni, uzun pozisyonlara ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekiyor. Ancak Gero’ya göre bazı gelişmeler ışığında, 1.280$ ve üzeri fiyatlar çok uzakta olmayabilir. Örneğin İran’ın, ABD kontrolünde bulunan bir bölgenin çok yakınına savaş gemisi gönderme kararı ve Çin’de Yeni Yıl tatilinin sona ermiş olması bu gelişmelerden sadece ikisi. Jeopolitik gerginliklerin artması ve Çin’deki fiziksel talebin tekrar piyasaya dönmesi altın fiyatını olumlu etkileyecek faktörler. Ayrıca Gero, Hindistan’ın altına uyguladığı gümrük vergisini azaltabileceği yönündeki beklentilerin de sarı metalin fiyatını desteklediğine dikkat çekiyor.

Canlı Altın Fiyaları İçin Buraya Tıklayınız (Ons)
http://www.saglamaltin.com.tr/haberler/altin-1280i-asarsa-yatirim-fonlarinin-ilgisini-cekebilir.4714.aspx

0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u