Ads 468x60px

Bernanke'den bugün sinyal beklemiyor

Goldman Sachs'ın ABD baş ekonomisti Jan Hatzius, FED Başkanı Ben Bernanke'nin bugün Jackson Hole'da yapacağı konuşmada FED'in yakın bir zamanda parasal genişlemeye gideceği yönünde sinyal vermesini beklemediğini söyledi.



Goldman Sachs'ın ABD baş ekonomisti Jan Hatzius, son dönemde açıklanan olumlu veriler sonrasında FED'in Eylül ayı yerine Aralık ayında veya 2013 yılı başlarında yeni bir tur parasal genişmeye gitmesini daha fazla ihtimal dahilinde olduğunuvurguladı.

Ancak Hatzius, 7 Eylül'de açıklanacak Ağustos ayı tarım dışı istihdam verilerinin beklentkilerin gerisinde kalması ve ECB'nin 6 Eylül'deki toplantısı ve Avrupa'nın durumunun hayal kırıklığıyaratması halinde Eylül ayında bir parasal genişlemenin gündeme gelebileceğini ifade etti.

17:06 BERNANKE: EMLAK SEKTÖRÜNÜN DURUMU VE AVRUPA KRİZİ ENDİŞE YARATIYOR -BN
17:05 BERNANKE: PARASAL GENİŞLEME EKONOMİYİ CANLANDIRMAK ÜZERE ÖNEMLİ KATKIDA BULUNDU -BN
17:04 BERNANKE: EKONOMİYİ CANLANDIRMAK GEREKTİĞİ KADAR PARASAL GENİŞLEME İMKANI YARATABİLİRİZ-BN
17:03 FED BAŞKANI BERNANKE: FED, EKONOMİYİ CANLANDIRMAK ÜZERE KARARLI ŞEKİLDE ADIM ATACAK -BN
17:02 FED BAŞKANI BERNANKE: KALICI VE YÜKSEK İŞSİZLİK ABD EKONOMİSİNİN YAPISINI ZEDELİYOR -BN
17:02 FED BAŞKANI BERNANKE: İSTİHDAMIN ZAYIF SEYRETMESİ EN BÜYÜK ENDİŞEMİZİ OLUŞTURUYOR -BN
17:01 FED BAŞKANI BERNANKE: YENİ TAHVİL ALIMI İMKANINI GÖZARDI ETMİYORUZ -BN
17:00 ABD'DE TEMMUZ'DA FABRİKA SİPARİŞLERİ % 2.8 ARTTI, BEKLENTİ %2 ARTIŞ -BN
16:56 ABD'DE AĞUSTOS'TA MICHIGAN ÜNİVERSİTESİ TÜKETİCİ GÜVEN ENDEKSİ 74.3 OLDU, BEKLENTİ 73.6-BN
16:47 ABD'DE CHICAGO PMI ENDEKSİ AĞUSTOS'TA 53 OLDU, BEKLENTİ 53.2 -BN

http://www.thelira.com/haber/105232/bernankeden-bugun-sinyal-beklemiyor

0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u