Ads 468x60px

Astsubaylara Zam Müjdesi!

Astsubaylar maaşlarına yüzde 20'lik zam gündemde.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, gelir seviyesi düşük olan astsubayların maaşlarına yüzde 20 oranında zam yapılmasına yönelik çalışma yürüttüklerini bildirdi.


400 TL ÖDENECEK
Yılmaz, astsubaylara görev tazminatı verileceğini, lojman tahsis edilmeyen astsubaylara 400 TL ödeneceğini belirtirken, kurum içi iletişimin artırılması amacıyla "Genelkurmay Astsubaylığı" ve "Kuvvet astsubaylığı" adı altında bir kurum ihdas ettiklerini ifade etti.

EMEKLİ ASTSUBAYLARA 100 LİRA ZAM
CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli'nin astsubayların özlük haklarına ilişkin soru önergesini yanıtlayan Yılmaz, emekli astsubayların maaşlarında da 100'er lira iyileştirme yapılmasının planlandığını belirtti.

Yılmaz, 2003 ve öncesi göreve başlamış olan astsubayların bir üst dereceye intibak işlemlerinin yapılması için hazırlanan tasarı taslağına ilişkin yasal düzenleme çalışmalarına devam edildiğini de kaydetti. Yılmaz ayrıca "Mevcut kadro görevleri ve bu görevlerin gerektirdiği eğitim ihtiyaçları doğrultusunda astsubaylara kuvvet nam ve hesabına lisans tamamlama imkanı verilmesi çalışmalarına devam edilmektedir" dedi.



http://www.haber365.com/Haber/Astsubaylara_Zam_Mujdesi/

0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u