Ads 468x60px

‘iPhone 5′ neden ucuzluyor?

iPhone 5, ilk iPhone’dan beri hiç görülmeyen bir durumla karşı karşıya. Ama bu durum pek iyi değil!
Cihazın piyasaya sürülmesinin sadece 3 ay ardından satıcılar indirimlere gitmeye başladılar. Bunun iki anlamı olabilir. Ülkemizde Cuma günü satılmaya başlanan iPhone 5, Türkiye’de pek de indirimli bir fiyata sahip gibi görünmüyor. Ancak yeni Apple ürünlerinin herhangi bir indirim yapılmadan önce 6 ay veya daha fazla raflarda çıkış fiyatıyla beklediği biliniyor.

Best Buy ise 5 Ocak’tan itibaren (cihazın çıkışından 4 ay geçmeden) iPhone 5‘de 50 dolar indirim yapacağını söylüyor. Diğer satıcıların da Best Buy’i izleyerek benzer indirimlere gitmesi muhtemel. 
1. iPhone 5, Apple’ın beklediği kadar iyi satmıyor. İlk iki haftada Apple hayranlarının oluşturduğu kuyruklar dışında…
2. Daha uzun pil ömrü ve NFC teknolojisi gibi yeni işlevlere sahip bir “iPhone 5S” yolda olabilir. iPhone 5S’in geleceği söylentileri bir süredir dolaşıyor, internete sızan bazı resimlere bile sahibiz. Apple’ın iPhone 5S üzerinde çalışıyor olması, Google’la rekabetinin çok güçlü bir duruma geldiğini de gösteriyor.

Kaynak: http://www.patronturk.com/iphone-5-neden-ucuzluyor#ixzz2FyVVOqpc

0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u