Ads 468x60px

Dikkat ABD durgunluğa girebilir

İMKB etkinliğinde Bloomberg HT'ye konuşan Nobelli iktisatçı Joseph Stiglitz, dünyanın en büyük ekonomisi ABD için asıl riskin Cumhuriyetçi başkan adayı Mitt Romney'nin başkan seçilmesinin olacağını söyleyerek, "Mitt Romney başkan seçilirse ABD yeniden durgunluğa girebilir" dedi.

Stiglitz, Cumhuriyetçi Parti'nin çoğunluğu almasının ekonomide gerekli reformları önleyebileceğini iddia etti.

Gelişmekte olan ülkeleri de değerlendiren Stiglitz, bu ekonomilerdeki zayıflamaya karşılık, performansın iyi olduğunu belirtti.

Öte yandan Stiglitz, gelişmekte olan ülkeleri yaklaşan zor döneme karşı uyardı.

0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u