Ads 468x60px

19 – 28 Kasım 2012 KPSS 20 Bin Memur Alımı

KPSS Memur Alımları Kasım 2012,

Kasım Ayı 20 Bin Memur Alımı,

Ortaöğretim Önlisans Kasım 2012 KPSS Memur Alımları,


Herkesin merakla beklediği KPSS ortaöğretim ile önlisans sınavının
açıklanmasının ardından memur alımlarının ne zaman yapılacağı idi. Devlet tarafından açıklama yapıldı. Kasım ayı itibari ile 20 Bin memur alımı yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığı, ikinci yerleştirmeleri 19-28 Kasım arasında yapacak.

Memur

Hangi Kuruma Kaç Memur Alınacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu verilerine göre son 10 yılda 316 bini öğretmen olmak üzere toplam 908 bin kişi memur oldu. En büyük alım 140 bin memurla geçen yıl olurken, bu yıl kamuya 70 bin kişi alındı. Gelecek yılın bütçesinde ise 9 bin personel alımı öngörülüyor. Bütçeden kamu çalışanlarına ayrılan pay geçen yıl yüzde 28′e bu yıl da yüzde 30′a ulaştı. Haziran ayında, KPSS sınav sonuçlarına göre kamu kurum ve kuruluşlarına toplam 17 bin 387 kadro ve pozisyon için yerleştirme talebinde bulunuldu.

Gelen talebin yüzde 16.73′ü orta öğretim, yüzde 27.47′si ön lisans ve yüzde 56′sı da lisans düzeyinde oldu.

KPSS 2012/1  Yerleştirme Sonuçları  


0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u