Ads 468x60px

Altında sert hareketler bekleniyor

Altında beklenen sert hareketler fiyatları artacak mı? Altın fiyatları ne olur? Altın fiyatı artacak mı? Altın fiyatları yükselecek mi?
 
Hedefonline (http://www.hedefonline.com) Tarafından Hazırlanan Altın Analiz Raporu:
Altında dünkü yatay hareketlerin ardından bugün sert hareketlere başlayacağını düşünüyorum.
Özellikle Yunanistan haberinden sonra buna kayıtsız kalan altında bunun önceden fiyatlandığını gördük. Dolar endeksinde bugün düşüşün son günü olarak baktığımızdan dolayı dolarda yaşanacak yükselişin altında satışlara yol açacağını düşünüyoruz. Altında bize göre son düşüş ayağının eksik kaldığı paritede bu eksikliği gidermek isteyecektir. Teknik açıdan baktığımızda 1752 seviyesinin oldukça önemli olduğunu bu seviyenin kırılmaması gerektiğini düşünüyoruz. Bu seviyenin kırılmasıyla birlikte tekrardan yukarı yükselişe başlayacak olan altında 1760 seviyesine kadar yükselişler olacaktır. 1760’ın üstünde ise çok daha sert hareketler oluşacaktır. Aşağıda ise 1745 seviyesi kırıldığında 1736 seviyesine kadar düşüşler izlenecektir. 1736 seviyesinin kırılmasıylada 1628 seviyesine kadar inebiliriz.
Destekler : 1748-1746-1745 Dirençler : 1751-1752-1755
 

0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u