Ads 468x60px

Avea markalı ilk akıllı telefon tanıtıldı

Avea, kendi markasını taşıyan yeni akıllı telefonu ''Avea inTouch''ın tanıtımını Avea Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir ve Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Derhan Ertürk'ün katılımı ile düzenlenen toplantıyla gerçekleştirdi.

iPhone odun bile kesiyor! İşte iPhone'un maharetleri

Toplantıda konuşan Akdemir, yüzde 22'lik oranla en yüksek akıllı telefon kullanıcı oranına sahip operatör olduklarına dikkati çekerek, ''2012 yılı 9 aylık sonuçlarımıza göre akıllı cep telefonu satışlarımızı adetsel olarak yüzde 81 artırdık. Bu süreçte müşterilerimize 39 kampanyalı ürün sunduk. Bunun sonucunda da 9 ayda müşteri tabanındaki akıllı telefon kullanım oranımızı yüzde 22'ye çıkararak bu alanda da pazar lideri olduk. Avea inTouch ile gerçekleştirdiğimiz bu ilkle de akıllı telefonlarını değiştirmek isteyen ya da kullanmak için en uygun koşulları bekleyenlere, mobil dünyanın kapılarını ardına kadar açıyoruz'' diye konuştu.
Türkiye'de cep telefonu kullanan herkesin akıllı telefonu hak ettiğine inandığını söyleyen Akdemir, dünyada 2012'nin 9 ayında akıllı cep telefonu satış adedinin 478 milyona ulaştığı ifade etti.
Akdemir, ''2012 yılı 9 aylık sonuçlarına göre Türkiye'de akıllı cep telefonu satış adetleri ise yüzde 45 artış göstererek 3,72 milyona ulaştı'' dedi.
  
-'Türkiye'deki cep telefonu satışlarının yüzde 42'si akıllı telefon''-
  
Tarife ve kampanyalarda oyunu yeniden kurup rekabeti yeniden şekillendiren Avea'nın, tüketici odaklı hareket ederek cep telefonu pazarındaki payını yüzde 19'a yükselttiğini anlatan Akdemir, şunları kaydetti:
''Türkiye'deki toplam cep telefonları satış adedi içerisinde akıllı cep telefonlarının payı yüzde 42 oldu. Yani gidecek daha çok yolumuz ve potansiyelimiz var. Çünkü insanlar avuç içlerine sığan akıllı telefonları ile işlerini takip etmeyi, ödemelerini yapmayı, sosyal medyaya girmeyi, resim ve video çekmeyi, internete bağlanmayı, televizyon ve film seyretmeyi sevdiler. Bu yüzden de teknoloji insanların hayatının her noktasında daha fazla var olmaya başladı.
1.20121122134542.jpg
Fiziğin etki-tepki kuralı gibi, cep telefonu adeta teknolojinin insana görünen yüzü gibi oldu. Cebinizde, çantanızda taşıdığınız küçük bir cihazla dünyayı yanınızda taşımak, sevilmeyecek gibi değil. Avea markalı ilk akıllı telefonumuzla akıllı telefonsuz kimse kalmasın istiyoruz. Bu nedenle de akıllı telefonumuza 'Avea inTouch' adını verdik. Bu adı ona çok yakıştırdık. Hem 'in' bir cihaz olacak hem de herkese dokunacak. Yani adı, aslında amacımızı yansıtıyor.''
Akdemir, önemli bir başarıya imza atarak son 3 aydır mobil geniş bant trafiğinde cepten internet kullanımının bilgisayardan internet (jet modem) kullanımı üzerine çıktığını vurguladı. Bunun da Avea müşterilerinin gerçekten akıllı telefon kullanmayı sevdiğini ve günlük hayatlarının merkezine aldıklarını gösterdiğini ifade eden Akdemir, ''Bu gelişmeler doğrultusunda 'Avea inTouch'la akıllı telefonu olmayanların beklentilerine yanıt vereceğiz. Her 5 müşterimizden biri akıllı telefon kullanıcısı, hedefimiz Avea inTouch ile bu sayıyı daha da yukarılara taşımak'' şeklinde konuştu.
  
-''Sadece 399 liraya akıllı telefon...''-
  
Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk ise, Türkiye'de herkesin Avea'nın avantajlarından ve yeni teknolojilerinden yararlanması için çalıştıklarını dile getirdi.
2.20121122134605.jpg

''Yıllardır müşterilerimizi, doğru fiyatlarımız, sade ve net tekliflerimiz, onların ihtiyaçlarına göre tasarlanmış hizmet çeşitliliğimiz ve hızla artan kalitemizle buluşturuyoruz'' diyen Ertürk, bunun için her zaman müşteri odaklı düşündüklerini, onların ihtiyaçlarına göre farklı ürün ve hizmetler geliştirdiklerini belirtti.
Ertürk, ''Şimdi de yenilikçi ve özgürlükçü anlayışımızı Avea inTouch ile cihaz pazarına taşıyoruz. Avea inTouch akıllı telefondan beklenen tüm özellikleri içinde barındırıyor. Müşterilerimizin farklı ihtiyaç ve alışkanlıklarına göre tasarladığımız akıllı telefonumuzun fark yaratan özellikleri; erişilebilir uygun fiyatı, özelleştirilmiş 3 boyutlu teması ve Avea uygulamalarının yanı sıra kullanım alanını genişletme özgürlüğü sunan ön yüklü uygulamaları olacak'' bilgisini verdi.
Ertürk, müşterilerinin Avea inTouch'ı istedikleri teklifle alma özgürlüğüne sahip olduklarını aktararak, ''Taahhüt vermek istemeyen abonelerimiz, sadece 399 liraya akıllı telefon sahibi olurken, taahhüt vermeleri durumunda tarifelerine ek sadece 1 lira ödeyecekler. Üstelik cihazla birlikte hediye olarak 200 şarkı, 3 aylık internet ve Tivibu cep üyeliğinden ücretsiz olarak faydalanabilecekler'' dedi.
  
-Avea inTouch...-
  
Ertürk, Avea inTouch'ın teknik özellikleri hakkında ise şunları anlattı:
''114x56.5x11.9 mm boyutlarında ve 130 gram olan akıllı telefon, Android işletim sistemi, 480x800 çözünürlüklü 3.5 inç'lik dokunmatik ekranı, 600 MHz işlemcisi, 3.2 MP kamera, 512 MB RAM ve 32 GB hafıza kartı özelliklerinin yanı sıra WiFi, bluetooth ve GPS desteğine sahip. Hızlı ve kolayca kişiselleştirilebilen 3 boyutlu özel Avea temalı arayüzü ile akıllı telefona yeni bir boyut getiren Avea inTouch, şık tasarımı ile de fark yaratıyor.
3.20121122134730.jpg
Facebook, Twitter gibi en çok kullanılan sosyal ağlara tek tuşla bağlanan Avea inTouch kullanıcıları, TuneinRadio ve AveaMüzik uygulamaları ile Türkiye ve dünyadaki on binlerce radyo kanalına Türkçe arayüzle bağlanırken, hem cepten hem de internetten mp3 indirebilecek.
Android işletim sistemi sayesinde Android Market'teki yüz binlerce ücretsiz oyun ve uygulama ile zenginleştirilebilen Avea inTouch'ta Avea online işlemler, Tivibu cep, AveaLig, Okey Plus, Tripadvisor, YouTube, Yandex Harita gibi pek çok tercih edilen uygulama da ön yüklü olarak müşterilerin kullanımına sunuluyor.''


http://www.ekoayrinti.com/news_detail.php?id=111350

0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u