Ads 468x60px

Kombassan Holding İMKB'de işlem görmeye başlıyor

Şahin, bir otelde düzenlenen toplantıda, yurt içi ve yurt dışında 18 şirket ve 32 işletmeyle faaliyet gösteren Kombassan Holding'in, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) yarın işlem görmeye başlayacağını söyledi.

Şirket hisselerinin yarından sonra ''KOMHL'' koduyla borsada işlem göreceğini belirten Şahin, Kombassan'ın, Bizim Menkul Değerler tarafından yürütülen kotasyon sürecinin başarıyla tamamlandığını ifade etti.
Borsaya kotasyonla birlikte hisselerin kolaylıkla alınıp satılabileceğine dikkati çeken Şahin, ''2007 yılında göreve gelen Kombassan Holding'in yeni yönetimi, grubun marka ve karlılığını yükseltmek için gayret sarf etmektedir. Bu gayreti gösterirken de ben merkezli değil, biz merkezli ve şeffaf hareket etmekteyiz'' diye konuştu.
Kombassan Holding'in her geçen yıl faaliyet gösterdiği alanlara yenisini eklediğini, yurt içi ve yurt dışında 18 şirketi ve 32 tesisinde yaklaşık 6 bin çalışanıyla faaliyetlerini sürdürdüğünü anlatan Şahin, Kombassan Holding'in büyüme ve karlılık alanlarındaki üstün performansını hemen hemen her yıl aldığı ödüllerle taçlandırdığını belirtti.
  
''Yıllık ortalama ciro büyümesini yüzde 15,5 seviyesinde bekliyoruz''
  
''2011 yılında İSO'nun yaptığı 'Türkiye'nin en büyükleri' sıralamalarına ilk 1000'e altı şirketimizle girerek, başarılarımızın karşılığını almanın haklı gururunu yaşıyoruz'' diyen Şahin, şunları kaydetti:
''Tüm şirketlerimiz hem teknolojisiyle, hem karlılığıyla, hem de büyüme konusundaki üstün performanslarıyla dikkatleri çekiyor. 1988 yılında kurulduğundan bu yana 72 bin ortağıyla Anadolu sermayesinin en güçlü markalarından birisi haline gelen şirketimiz İMKB'de işlem görmeye başlıyor. Bu da mevcut ve potansiyel ortaklarımızın şirketin finansal performansından hak ettikleri payı alabilmeleri anlamına gelirken, potansiyel yatırımcılar için de yüksek karlılık ve büyüme hedeflerine sahip bir şirkete ortak olma anlamına geliyor. Kombassan'ın yıllık ortalama ciro büyümesinin yüzde 15,5 seviyesinde olmasını bekliyoruz.''
Yatırımlara bakıldığında holdingin son iki yılda yaptığı 128 milyon liralık yatırıma ek olarak önümüzdeki 3 yılda 384 milyon lira daha yatırım planladığını vurgulayan Şahin, Kombassan'ın 2011 yılındaki brüt karlılık oranının yüzde 15,9 seviyesinde gerçekleştiğini aktardı.
Şahin, 2015 yılında karlılık oranının yüzde 18'i aşmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u