Ads 468x60px

DÖVİZ KURLARI, DOLAR, EURO, STERLİN, EURO/USD, YATIRIM, İHTACAT, DÖVİZ ANALİZİ, DÖVİZ HABERLERİ, DOLAR ANALİZİ, EURO/DOLAR ANALİZİ

Ülkemize farklı yollarla döviz girişi gerçekleşmektedir. En genel döviz kaynaklarımız; ülkemize yapılan yabancı yatırımlarla gelen dövizler, yurdışına ihrac edilen ürün, mal, hizmet gibi gelir kalemlerinden elde edilen ihracat gelirleri ve yurt dışında bulunan veya yurt dışında ihaleler, işler alarak elde edilen gelirlerdir. Bunların dışında farklı yollarla da ülkemize döviz girişi sağlanmaktadır.

Ülkeye döviz girişlerinde giren dövizin miktarına göre ülkemizde işlem gören döviz çeşitlerinin fiyatlarında dalgalanmalar özelliklede fiyat düşmesi olabilmektedir. Ülkemizde en çok işlem gören döviz çeşitleri DOLAR, EURO ve STERLİN dir. avustralya doları, kanada doları, norveç kronu, isviçre frangı, suudi arabistan riyalı, kuveyt dinarı, rus rublesi, japon yeni gibi önemli para birimleride ülkemizde işlem gören bazı döviz çeşitlerinden bazılarıdır.
Döviz kaynakları, yabancı yatırımlar, ihracat ve döviz çeşitleri ile ilgili en güncel analizleri haberleri makaleleri yorumları, serbest piyasa döviz fiyatlarını, kapalıçarşı döviz kurlarını, banka döviz kurlarını, çapraz kurları, 5/24 saat canlı pariteleri ve daha birçok detayı finans ekonomi ve yatırım içerikli ekonomipiyasalari.blogspot.com  portalında bulunan döviz sayfası ve yatırımcı rehberinden takip edebilir inceleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u