Ads 468x60px

Ucuz iPhone geliyor! Ucuz iPhone'un fiyatı ne kadar?

'Ucuz iPhone' stratejisi, Apple'ı gelişmekte olan piyasalarda ucuz modeller sunan rakiplerinin üzerine çıkaracak gibi görünüyor. ABD'li yatırım bankası Piper Jaffray'in analisti Gene Munster, hazırladığı raporda düşük fiyattan satılacak iPhone'un, 2014'te 75 milyon satabileceğini belirtti.
Munster, raporunda Apple'ın Eylül 2013'ten itibaren 300 dolarlık iPhone satmaya başlayabileceğini
belirtti. Munster, ucuz iPhone'un orijinal iPhone satışlarını %30 oranında aşağı çekebileceğine dikkat çekti. Yani, satılan her 3 ucuz iPhone, bir orijinal iPhone'un raflarda kalması anlamına gelebilir.
Yaşanacak olan denge değişikliğinin, 2014'te Apple'ın yüksek fiyatlı akıllı telefon piyasasındaki oranını %43'ten %37'ye çekebileceği; düşük fiyatlı akıllı telefon sektöründeki oranını ise %0'dan %11'e çıkarabileceği belirtildi. Düşük fiyatlı akıllı telefonlar, 400 doların altındaki modelleri kapsıyor.
TEMMUZDA PİYASAYA SÜRÜLEBİLİR
Munster, ucuz iPhone ile yaşanacak olan yükseliş öncesinde iPhone satışlarında bir yavaşlama bekliyor.
ABD'li analist, 2013'ün haziran ayında sona eren ikinci çeyreğinde satışların önceden tahmin ettiği 37.6 milyon yerine, 35.1 milyona ulaşmasını bekliyor.
Küresel araştırma şirketi BTIG analisti Walter Piecyk, Apple'ın 2013 sonunda 300 dolar fiyatla iPhone sunmasını beklerken, KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo iPhone 5 ile ucuz iPhone modelinin Temmuz sonu itibariyle satışa çıkabileceğini düşünüyor.

3 yorum:

Safdar Ali dedi ki...

Şimdi herkes düşük ve uygun fiyat ile iPhone satın alabilirsiniz. ucuz iphone 4

Rathore dedi ki...

IPhone hakkında blog güzel. gerçekten bilgilendirici ve inandırıcıtelekupon

Unknown dedi ki...

Ben telefon dünyadaki tüm insanların bir seçimdir bu yüzden tüm en iyi telefon.
telekupon

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u