Ads 468x60px

Orge - Hitit - DENGE - AKGUV - JANTS - Bilici Hisseleri neden düşüyor?

Bazı hisselerin neden düştüğü konusunda çeşitli söylentiler var. Fakat ağırlıklı olarak bir kişinin adı geçmekte. M. Sabit Eren beyin adı. Saınırım toplu bir çıkış gerçekleştiriyor. Bakalım sonuç ne olacak. Bu haber hakkında düşünce görüş ve önerileriniz için lütfen bizimle iritbadata geçin.

Eski bir haberide eklemek istiyorum.


Halka açıldığı günden bu yana sık sık spekülatif fiyat hareketlerine sahne olan Berkosan hisselerinde bugün de olağandışı fiyat ve miktar hareketleri yaşandı. 9 lira seviyesinden taban taban 3.5 liraya gerileyen hisseler bugün yüzde 18 prim yaparak yeniden 4 lira sınırına ulaştı. Bu hareket de olağandışı işlem hacmiyle gerçekleşti. Ve gün sonunda beklenen açıklama Hataylı otomotivci Tayfur Görgen'den geldi. Görgen, dün yaptığı işlemleri bugün KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamaya göre, Görgen 748 bin adet 3.45 liradan alım, 1 milyon 719 bin liradan da 3.45 liradan satım yapmış. Bir patron Berkosan gibi bir hisseyi çok yüksek miktarda aynı fiyattan neden alıp satar sorusu artık kafaları karıştırmıyor çünkü Berkosan'da yapılan her şey artık normal bir işlemmiş gibi değerlendiriliyor. Çünkü gün sonunda sıfır bakiyeyle hisseden çıkan Tayfur Görgen, yılın ortalarında bu hissede yüzde 11 oranında paya sahipti, hem de 15 lira seviyesinden bile alım yapmıştı. Tayfur Otomotiv'in sahibi Tayfur Görgen'in yerini yine Hataylı Mehmet Sabit Eren almış durumda. Görgen günü birlik giriş çıkışlar yaparken, Eren hisseleri taşıyan isim konumunda. Şu anda Berkosan'ın yüzde 10'dan fazlası Mehmet Sabit Eren'de.

Hissede kimlerin işlem yaptığını piyasada bilmeyen kalmadı. Borsa kulislerinde Gediz İplik, Datagate, Denizli Cam, IBTYO, Uşak Seramik, Karsu Tekstil, Beyaz Filo, Flap Kongre, Ericom ve Hateks bu grubun son dönemde işlem yaptığı hisseler olduğu hala konuşuluyor. Yeni iddialar ise Baysan Trafo ve Atlantik Petrol Ürünleriyle ilgili... Yatırımcıların dikkatli olmaları öneriliyor.
Haberin alındığı kaynak » www.borsagundem.com

0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u