Ads 468x60px

Günlük Altın Yorumu, 16 Nisan 2013 Salı

 Altın kotasyonlarında geçtiğimiz gün sabah saatlerinde 1459,5 seviyesinden etkili olan satışların geçtiğimiz günlerde ön plana çıkan Güney Kıbrıs'ın ve diğer sıkıntıdaki Avrupa Ülkelerinin altın satacağı yönündeki beklentilerle ivme kazandığını ve öğle saatlerinde 1385 seviyelerinin test edildiğini gördük.


ABD tarafına baktığımızda ise son FOMC toplantısında FED'in 2013 sonuna doğru parasal genişlemeyi sonlandırabileceği beklentileri fiyatlanırken altında alımların zayıf kaldığını ve dün akşam saatlerinde 1334 seviyelerinin test edildiğini gördük.

Bugün Asya saatlerinde satışların ön plana çıktığını gördüğümğz kotasyonda  Bu sabah itibariyle ile işlemlerin 1364 seviyesinden devam ettiğini görüyoruz.

Yatırımcılarımızın, bu aşamada, olası yükselişlerde 1385,0/1387,0 seviyelerinden satış yapmalarını; 1390,5 seviyesinin üstünü stop seviyesi olarak; 1382-1378 seviyelerini ise hedef noktalar olabileceğini düşünmekteyiz.

Bugün açıklanacak olan Euro Bölgesi TÜFE,ZEW Ekonomi Anketi, Çekirdek TÜFE, Almanya ZEW Ekonomi Anketi, ABD TÜFE, Konut Başlangıçları, İnşaat İzinleri,Sanayi Üretimi verileri ile AMB Başkanı Draghi Konuşması yakından takip edilmelidir.

http://www.borsaaltin.com/altin/gunluk-altin-yorumu-16-nisan-2013-sali-h9035.html

0 yorum:

Yorum Gönder

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.Oluşabilecek her türlü maddi ve manevi zararlar site ziyaretçilerini bağlayıp sitemizin herhangi bir sorumluluğunun olmadığını peşinen kabul etmiş sayılır. ariyordum free backlink freebanner4u